Hlavní obsah

Ewa Farna důstojně oslavila deset let na scéně

Právo, Jaroslav Špulák

Zpěvačka Ewa Farna odehrála v pátek 11. listopadu výroční koncert. Oslavila jím deset let bytí na hudební scéně, dlužno dodat, že úspěšného. Jako místo slávy si vybrala pražské Forum Karlín a podařilo se jí ho vyprodat.

Foto: Petr Horník, Právo

Ewa Farna si připomněla všechny krásné chvíle na hudební scéně.

Článek

Její „neopakovatelný“ koncert byl pozoruhodný z více důvodů. Jako slavnostní především. Farna jej ale také po zářijovém odchodu ze stáje svého objevitele a následně i manažera Leška Wronky (kterému během vystoupení ze srdce poděkovala) celý sama produkovala. Na pódiu pak prozradila, že na tom, aby se vše vůbec mohlo odehrát, pracovalo šedesát lidí.

Foto: Petr Horník, Právo

Ewa Farna ve Foru Karlín s kytaristou Martinem Chobotem.

Třinecká zpěvačka si rovněž pozvala sobě milé hosty. Na pódiu s ní rapoval Majk Spirit a zpívaly Klára Vytisková a Patricie. Její tradičně spolehlivou kapelu doprovázeli tři vokalisté, na scéně se objevilo i smyčcové kvarteto a taneční skupina, stejně jako akrobatka, která ve druhé části večera předvedla zajímavé kreace na krychlové konstrukci zavěšené v hale pod stropem.

Foto: Petr Horník, Právo

Ewa Farna si koncert užila.

Třiadvacetiletá hostitelka a hlavní hvězda večera sahala během koncertu do různých období své hudební minulosti, tahala z nich oblíbené písničky a k nim přidala i několik coververzí. V jejím podání zazněla mimo jiné Skyfall od Adele i písnička od irských U2.

Celý koncert trval více než dvě hodiny. Publikum se při něm náramně bavilo od samotného začátku až do úplného finále. V něm se na pódiu překvapivě objevil i Tomáš Klus se svým spoluhráčem Jiřím Kučerovským a společně s Farnou ve třech odehráli písničku Nezapomínej.

Foto: Petr Horník, Právo

Fanoušci připravili zpěvačce skvělé prostředí.

Pro návštěvníky koncertu byla v prodeji limitovaná edice alba Best of Ewa Farna, možný suvenýr k dobrému pocitu z výročního vystoupení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám