Hlavní obsah

V Poděbradech se odehraje první festival Soundtrack

Právo, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Možnost poslechnout si slavné písně a melodie z filmů Star Wars, Piráti z Karibiku, Indiana Jones, James Bond a dalších v podání Davida Kollera, Dashi, Michaela Kocába, Michala Pavlíčka, Michala Dvořáka a dalších budou mít v sobotu 27. srpna návštěvníci nového Mezinárodního festivalu filmové hudby a multimédií Soundtrack Poděbrady.

Foto: archiv Soundtrack

Za pořádáním festivalu stojí i Michal Dvořák.

Článek

Koncert filmové hudby s multimediálním mappingem na zdi poděbradského zámku proběhne od 20.30 hodin, celou show je možné sledovat zdarma z obou břehů Labe, Jiřího náměstí, mostu a ostrova. Již od 13 hodin se v lázeňském parku a na kolonádě rozjedou akce pro celou rodinu.

Muzika bude znít z několika scén. Mimo jiné se odpoledne představí Ráchel Skleničková, Melody Quartett, Prokop Jelínek, návštěvníci dostanou lekce swingu a budou moci zhlédnout ukázy tanga. Na náměstí pak vyroste velkoformátová projekce s prezentací konceptu festivalu a jeho budoucích lokalit, která zároveň dotvoří kulisu „modrého koberce“ pro příjezd VIP hostů v době od 18.30 do 20.00 hodin.

Ceremoniál příjezdů hostů i koncert bude moderovat Tomáš Hanák, mezi nimi budou Ilona Csáková, Natálie Kocábová, Dana Batulková, Lucie Zedníčková nebo Luca Stradivari.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám