Hlavní obsah

Za divadlem na dvorek

Právo, rh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto láká k divadelním produkcím pod širým nebem. A nemusí to být ani klasická letní scéna, ale stačí malebný dvorek s pavlačí.

Foto: Monika Navrátilová

Sandra Pogodová a Michaela Dolinová jsou protagonistky komedie Už zase miluju!

Článek

Takový si našla v centru Prahy společnost Divadlo Ve dvorku a i letos na něm na sklonku léta uvádí komedie Už zase miluju! a Nežárli!.

Dvůr CEVRO Institutu v Jungmannově ulici 19 se tak stane dějištěm komedie pro pianistu a jeho dvě múzy (Už zase miluju!) i temperamentní komedie z horkého Palerma o dvou žárlivých manželkách Angele a Ornelle a dalších postavách (Nežárli!).

Foto: Monika Navrátilová

V komedii Nežárli! dojde i na tanec labutí.

Inscenace plné živé hudby, zpěvu a tance nastudoval režisér Roman Štolpa s Michaelou Dolinovou a Sandrou Pogodovou v hlavních rolích a s klavíristou Václavem Tobrmanem. V komedii Nežárli! se na scéně objeví i Tomáš Turek, Mojmír Maděrič, Radka Stupková a další herci. Divadlo Ve dvorku nabízí kromě zábavy i příjemné posezení u italského vína, které se může protáhnout i po skončení představení.

Hraje se od 22. do 26. srpna a poté 29. a 30. srpna a 1. září od 19.30 hodin. Vstupenky jsou v předprodeji v pokladně divadla Metro na Národní třídě nebo na místě konání hodinu před začátkem představen

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám