Hlavní obsah

Top Dream Company pokřtí dvojalbum

– Praha

Pražská desetičlenná soul-funková kapela Top Dream Company pokřtí 19. října v pražském Lucerna Music Baru album Double gig. Během dvouhodinového koncertu zazní kromě známých skladeb i zcela nové písničky. Jedním z hostů bude rapper JAR Michael V.

Foto: LMB

Top Dream Company

Článek

„Double gig je unikátní v tom, že jde o dvojdesku. Jedna deska je s anglickými písničkami a druhá s českými, ale na každé jsou úplně jiné věci. Makali jsme na tom přes tři roky a výsledkem je 16 pecek,” říká vedoucí kapely a producent Petr Harmáček.

„Prakticky jsme trávili ve studiu posledních několik měsíců, některý věci jsme úplně předělali a z původní verze vznikla úplně jiná, ale dali jsme do toho všechno a věříme, že to lidi bude bavit”, dodává pianista a spoluautor některých skladeb Johnnie Bálek.

Album Double gig vychází z funku, ale zabíhá i do dalších žánrů, jako jsou soul a r´n´b. Na vzniku desky se podílela řada zahraničních hostů a postprodukci řešili Filip Jelínek (J.A.R., Illustratosphere) a Ecson Valdez. Anglická část desky vyjde i v Rakousku, Německu, Itálii, Velké Británii, Španělsku, Japonsku a USA.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám