Hlavní obsah

Courtney Love se sešla s Miley Cyrusovou

Právo, ŠH

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rockerka Courtney Love, vdova po lídrovi Nirvany Kurtu Cobainovi, a někdejší dětská hvězdička Miley Cyrusová si spolu vyšly na kávu. Nebylo to však žádné pracovní setkání, nýbrž úspěšný pokus o sblížení, ke kterému došlo z iniciativy Cyrusové.

Foto: Profimedia.cz

Miley Cyrus se sešla s Courtney Love. Jejich schůzka překvapila.

Článek

Courtney Love její pozvání s radostí přijala. Byť ale tvrdí, že mladší kolegyně je příjemná dívka, hudebně by si prý nesedly.

V rozhovoru pro magazín Citizens of Humanity si Courtney Love pochvalovala přínos sociálních sítí, které rozšířily informaci o tom, že měla se Cyrusovou setkání. „Twitter je výtečná věc, lidé se na něm mohou sledovat a přátelit. Miley mě pozvala na drink do Chateau Marmont v Los Angeles, tak jsem šla a dala si s ní kávu. Nakonec jsem ji vzala k Brettovi Ratnerovi, který je mým nejlepším kamarádem ve městě,“ řekla jednapadesátiletá rockerka.

Foto: ČTK

Rockerka Courtney Love

Jakoukoli spolupráci však navzdory dobrému pocitu ze společně stráveného času vyloučila. „Nevytvořily jsme žádnou hudbu a na ničem jsme se nedohodly. Nevím totiž, jestli by to bylo dobré spojení. Přesto je Miley správná a bystrá dívka. Velmi se mi líbila,“ uzavřela informaci o schůzce vdova po Cobainovi.

Pro Cyrusovou by však podobná kooperace nebyla ničím novým. Nedávno například začala spolupracovat s rockovou kapelou The Flaming Lips a připravují společné album. 30. srpna si odskočí moderovat ceremoniál MTV Video Music Awards, na němž před rokem zvítězila v hlavní kategorii Videoklip roku se singlem Wrecking Ball.

Reklama

Výběr článků

Načítám