Hlavní obsah

Colours budou patřit i elektronice

Novinky, Stanislav Dvořák

Za hlavní hvězdy elektronické scény na Colours of Ostrava (16. až 19. července) považují pořadatelé letos Dangera, Clarka, Telefon Tel Aviv a Nathana Faka. Celkem tam ale vystoupí cca dvě desítky interpretů ze škatulek dance, ambient a down-tempo.

Foto: Colours.cz

Telefon Tel Aviv

Článek

Vedle Caribou, Rudimental či Clean Bandit a The Cinematic Orchestra nabídne program osmnáct projektů, které patří k méně známým.

Dramaturg Adam Kaňa připravil zvláštní Electronic stage a dva projekty z kapacitních důvodů vystoupí na Agrofert Fresh stage a ArcelorMittal stage. Díky Electronic stage vznikne na Colours of Ostrava nově afterparty zóna, která v pátek a sobotu bude otevřena na rozdíl od celého areálu až do 5 hodin do rána.

Foto: rudimental.co.uk

Skupina Rudimental

Můžete se těšit na britského producenta Clarka z labelu WARP Records, francouzského Dangera, hrajícího electro/house ovlivněné videoherní a 80's filmovou estetikou, nebo Němce Christiana Löfflera, ovlivněného vážnou hudbou, jazzem i rockem. Francouzský The Toxic Avenger pojmenovaný podle legendy béčkové kinematografie přiveze svůj noisový styl a dorazí i bývalý člen koncertní sestavy Nine Inch Nails Joshua Eustis (nyní pod názvem Telefon Tel Aviv DJ set).

Domácí elektroniku zastupují MGDLN, Deaths, Kabinet Toma Holiče, Gagarin, Aid Kid či projekt Dikolson skladatele a multiinstrumentalisty Filipa Míška a Monikino kino.

Více informací na www.colours.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám