Hlavní obsah

Robert De Niro chce hrát Ferrariho

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeden z nejslavnějších herců světa se těší, až bude moci ztvárnit automobilového vizionáře Enza Ferrariho. De Niro prohlásil, že připravovaný film je teď pro něj absolutní prioritou.

Foto: Jean-Paul Pelissier , Reuters

Robert De Niro

Článek

Film se má jmenovat Ferrari a jedná se o tom, že ho bude režírovat Clint Eastwood. Závodník a podnikatel Enzo Ferrari zemřel už v roce 1988. Začínal před válkou, ale film se má zaměřit na éru od roku 1945 do smrti.

„Je ctí vyprávět o životě neobyčejného muže, který způsobil revoluci v motoristickém sportu,“ řekl De Niro. „Film se začne natáčet brzy, hlavně v Itálii, a má absolutní přednost před všemi mými projekty.“

Foto: Profimedia.cz

Enzo Ferrari

Jednasedmdesátiletý Robert De Niro, který je sám italského původu po otci, patří stále k nejvytíženějším hercům. Proslavil se v krimi ságách jako Špinavé ulice, Kmotr 2 či Mafiáni, ale v poslední době je i uznávaným komediálním hercem, což se projevilo třeba ve filmech Fotr je lotr, Přeber si to nebo Terapie láskou. Aktuálně připravuje mimo jiné komedii Dirty Grandpa (Sprostej děda) o bývalém vojákovi, který kazí upjatého vnuka před svatbou svými chlípnými nápady.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám