Hlavní obsah

Nová DVD: Soudce, King Kong, Lidé pod schody a Bezva chlap

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V dramatu Soudce hledá právník pravdu o svém otci. Na Blu-Ray vychází mimo jiné Jacksonova verze King Konga a hororové drama Lidé pod schody. Stellan Skarsgard hraje titulní roli v norském filmu Bezva chlap.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 9. týden

Článek

Soudce

Nová DVD

Úspěšný právník Hank Palmer se vrací do rodného města, kde žije a soudí jeho otec. Nikdy si nebyli blízcí, ale když je starý soudce obžalován z vraždy, pustí se Hank do hledání pravdy. Během pátrání se snaží obnovit rodinné vztahy, které před lety zpřetrhal svým odchodem.

Soudce, USA 2014, drama, 136 min., režie: David Dobkin, hrají: Robert Downey Jr., Robert Duvall, Vera Farmiga, Vincent D'Onofrio, Dax Shepard, Billy Bob Thornton a další.

King Kong

Nová DVD

Oscarový režisér Peter Jackson si splnil dětský sen, když natočil novou verzi King Konga. Nejslavnější monstrum filmové historie tak prožívá návrat prostřednictvím režiséra, který dokáže skloubit nejmodernější trikové efekty s velkolepou výpravou.

King Kong, USA 2005, sci-fi, 187 min., režie: Peter Jackson, hrají: Naomi Wattsová, Adrian Brody, Jack Black, Andy Serkis a další.

Lidé pod schody

Nová DVD

V každém městě i vesnici naleznete dům, o kterém si dospělí šeptají a děti se mu vyhýbají obloukem. Ve filmu režiséra Wese Cravena (Noční můra v Elm Street) se chlapec ocitá v opevněném domě v moci tajemného páru, zažívá noční můru, ze které není úniku. Brzy odhalí skutečnou povahu obyvatel domu i záhadné bytosti, které se skrývají pod schody.

Lidé pod schody, USA 1991, horor, 102 min., režie: Wes Craven, hrají: Everett McGill, Wendy Robie, Brandon Quintin Adams, Ving Rhames a další.

Bezva chlap

Nová DVD

Ulrik je sympaťák, který se právě vrátil z basy. Moc toho nenamluví a nic moc od okolí nevyžaduje. Chce jen v rámci možností vést spořádaný rodinný život. Jenže jeho bývalá manželka je svolná maximálně k jedné “rychlovce”, jeho už dospělý syn ho skoro nezná a navíc čeká dítě s ženou, která si myslí, že je dávno mrtvý. Jediní, kdo Ulrika bez debat vítají, jsou jeho staří přátelé, gangsteři lokálního charakteru...

Bezva chlap, Norsko 2010, krimi/ komedie, 107 min., režie: Hans peter Molland, hrají: Stellan Skarsgard, Jorunn Kjelsby, Bjorn Floberg a další.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám