Hlavní obsah

Muzikál Into the Woods má premiéru v angličtině

Právo, rh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 8. listopadu uvede v pražském divadle Kolowrat divadelní společnost Prague Shakespeare Company premiéru muzikálu Stephena Sondheima Into the Woods těžícího z nejznámějších pohádek bratří Grimmů.

Foto: archiv Prague Shakespeare Company

Vendula Příhodová vytvoří hlavní roli v muzikálu Into the Woods.

Článek

Režie se ujal americký režisér Steve Josephson, který v Čechách režíroval například muzikál Rent Jonathana Larsona a připravil choreografii pro muzikál Daniela Landy Klíč králů.

Hlavní ženskou roli Čarodějnice alternují Michaela Horká, která se proslavila muzikály Galileo či Tajemství a v současnosti je k vidění v hlavní roli muzikálu Mata Hari či Adam a Eva, a Vendula Příhodová, která zazářila v soutěži Hlas Česko Slovenska a brzy se objeví v muzikálu Mamma Mia. Co nevidět do našich kin dorazí i filmová verze muzikálu, česky nazvaná Čarovný les, z dílny Walta Disneyho.

Prague Shakespeare Company uvede muzikál v angličtině. Diváci tak budou mít jedinečnou možnost poslechnout si skvělé Sondheimovo dílo v originálním jazyce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám