Hlavní obsah

Chinaski, Ztracený i Ledecký zahrají proti rakovině

Novinky, Stanislav Dvořák

V rámci kampaně Pinktober se konají na celém světě pochody proti rakovině prsu, módní přehlídky i koncerty. Výtěžek kampaně je pak věnován na výzkum rakoviny prsu. V pražském Hard Rock Café vystoupí třeba Marek Ztracený, Janek Ledecký a Chinaski.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Marek Ztracený

Článek

„Třetího října bude Pinktober v Praze zahájen speciálním akustickým koncertem Marka Ztraceného. Marek má za sebou nedávný úspěch se singlem Sex s ex, který se držel na prvním místě nejhranějších skladeb po 12 týdnů. Poslední satirický singl Povolání syn již mohou fanoušci slyšet v rádiích a vznikl k němu i originální animovaný videoklip,“ řekla za pořadatele Larisa Blichová.

Nové řadové album Všichni dobří andělé pokřtí 15. října Janek Ledecký a vystoupí spolu s některými hosty alba, kterými jsou třeba písničkář Ivan Hlas, rockerka Marta Jandová, frontman Kabátů Pepa Vojtek, Lucie Vondráčková nebo Ivana Chýlková.

Foto: Petr Horník, Právo

Vystoupili i Chinaski

„Zpěváci a zpěvačky, kteří se na nahrávce objeví, jsou lidé, se kterými už dlouho spolupracuji, něco jsem s nimi zažil a většinou i účinkovali v mých projektech. Není za tím žádný kalkul, spíše setkání se starými přáteli ve studiu,“ dodává Ledecký.

Sérii uzavře 24. října křest desky Rockfield, kterou pop-rockoví Chinaski natáčeli v Londýně ve studiích, kde kdysi pracovali Oasis, Coldplay nebo Queen. Navíc s nimi  spolupracoval producent Manic Street Preachers Greg Haver.

Reklama

Výběr článků

Načítám