Hlavní obsah

Lukáš Pavlásek i balkánská muzika na festivalu pro postižené

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 27. září se koná benefiční festival Povidlo v Michnově paláci v Praze na Kampě. Návštěvníky čeká představení Na stojáka s Lukášem Pavláskem a jeho hosty, zahraje několik skupin a nechybí bohatý program pro děti.

Foto: Petr Horník, Právo

Lukáš Pavlásek

Článek

Festival začne ve 13:00. V hudebním programu vystoupí třeba Fernando Saunders, který hrával se zesnulým Lou Reedem, písničkář a karikaturista Miroslav Kemel, Poitín (tradiční irská hudba), Rajtaraj (balkánská a skandinávská hudba), Basketles (Beatles revival), Komorous a další.

Pro děti jsou vhodná  loutková představení (Divadlo 100 opic, Pimprlové divadlo), skákací hrad i tvořivá dílnička. Na místě lze koupit občerstvení i výrobky dílny Povidlo.cz, které vyrábějí postižení.

Vstupenky na festival jsou v prodeji. Cena vstupenky je 100 korun. Zvýhodněné vstupné 50 korun platí pro ty, kteří na festival přinesou do připraveného červeného kontejneru použitý drobný elektrospotřebič. Více na povidlo.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám