Hlavní obsah

Nová DVD: Zimní příběh, Chladnokrevný, Prokletí Midasovy skříňky a Budoucnost nejistá

Právo, Věra Míšková

O nekonečné lásce a osudových propletencích vypráví Zimní příběh. Na útěku z kasina, které právě vyloupili, jsou hrdinové filmu Chladnokrevný. Tajemství odlehlého ostrova a mnohá jiná odhalují hrdinové filmu Prokletí Midasovy skříňky. Budoucnost nejistá je film o dospívání na začátku konce světa.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 26. týden

Článek

Zimní příběh

Nová DVD

Nadčasový Zimní příběh napsal a režíroval scenárista Akiva Goldsman. Ve fiktivním New Yorku na začátku 20. století potká Peter Lake umírající dívku jménem Beverly Penn. Vášnivě se do ní zamiluje, a tak mu nezbývá než najít způsob, jak zastavit čas a přivést ji zpět k životu.

Zimní příběh, USA 2014, romantický, 113 min., režie: Akiva Goldsman, hrají: Russell Crowe, Colin Farrell, Jessica Brown Findlay, Will Smith, William Hurt a další.

Chladnokrevný

Nová DVD

Sourozenci Addison a Liza na útěku z loupeže havarují a na místě zůstává mrtvý policista. radši se tedy rozdělí a každý dál prchá svojí cestou. Vysílené Lizy se ujme bývalý boxer Jay, který se vrací domů oslavit Den díkůvzdání. Právě tam se ale oba uprchlíci znovu setkávají a jejich nesmlouvavý souboj překročí všechny hranice rodinných limitů.

Chladnokrevný, USA 2012, akční thriller, 93 min., režie: Stefan Ruzowitzky, hrají: Eric Bana, Olivia Wilde, Charlie Hunnam, Sissy Spacek, Kris Kristofferson a další.

Prokletí Midasovy skříňky

Nová DVD

Sedmnáctiletý Mariah Mundi pátrá společně s tajemným Willem Charitem po stopách ztracené rodiny. Ty je zavedou na malý odlehlý ostrov plný záhad. Mariah s Willovou pomocí musí nejen zjistit pravdu o zmizení své rodiny, ale také zabránit tomu, aby zlověstná mystická Midasova skříňka nepadla do nesprávných rukou.

Prokletí Midasovy skříňky, USA 2013, fantasy, 95 min., režie: Jonathan Newman, hrají: Michael Sheen, Lena Headey, Sam Neill, Ioan Gruffudd, Aneurin Barnard a další.

Budoucnost nejistá

Nová DVD

Patnáctiletá Daisy má deprese, vztek na všechny a trpí sebepoškozováním. Rodiče ji proto pošlou z New Yorku k tetě Penn na anglický venkov. Po prvním odmítání všech a všeho si Daisy uvědomí, že se jí tam líbí, a navíc se jí líbí i bratranec Edmund. Jenže nad touto venkovskou idylou se vznáší všudypřítomná hrozba třetí světové války.

Budoucnost nejistá, Velká Británie 2013, akční, 97 min., režie: Kevin Macdonald, hrají: Saoirse Ronanová, Tom Holland, George MacKay, Harley Bird a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám