Hlavní obsah

Katy Perry přijede v únoru

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kalifornská zpěvačka a skladatelka Katy Perry ohlašuje s velkým předstihem svůj pražský koncert, který se koná 23. února 2015 v O2 areně.

Článek

”V návaznosti na obrovský úspěch právě probíhajících koncertů ve Velké Británii, na které pěli nadšené ódy fanoušci i kritika, globální superstar Katy Perry oznámila, že se do Evropy v roce 2015 opět vydá a představí se v 18 zemích se svým ohromujícím programem Prismatic World Tour,” oznámila agentura Live Nation.

Katheryn Elizabeth Hudsonová, která si vybrala umělecké jméno Katy Perry, byla v kalifornské Santa Barbaře od dětství školena jako gospelová zpěvačka a už jako teenagerka vydala album Katy Hudson (2001).

Foto: Live Nation

Katy Perry

Pak se přesunula do Los Angeles a zamířila více do popu. Proslavila se singlem I Kissed a Girl z druhého alba One of the Boys (2008). Velký úspěch zaznamenalo i třetí album Teenage Dream (2010) se singly California Gurls a Teenage Dream a poslední Prism (2013).

Zpěvačka, která byla jedenáckrát nominována na Grammy, prodala celosvětově asi 11 miliónů alb a 81 miliónů singlů.

Vstupenky budou v síti Ticketportal v cenách 1290-2350 korun od 4. června v 10:00.

Reklama

Výběr článků

Načítám