Hlavní obsah

Mick Jagger s krásnou Olivií chystá rockový příběh ze 70. let

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mick Jagger inspiroval společnost HBO k natočení pilotu nové série, která ještě nemá oficiální název. Společně s Martinem Scorsesem a Terencem Winterem plánují příběh o hudebním vydavatelství v New Yorku sedmdesátých let.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Olivie Wildeová

Článek

Příběh plný drog, sexu a rokenrolu se odehrává v době, kdy se na výsluní dostává punk i disko a hlavní postavou bude producent v krizi, který se snaží udržet svůj label při životě a přitom spořádá pytle kokainu.

Producenta Richieho hraje Bobby Cannavale. Má sice skvělý sluch a zkušenosti, ale problémy se na něj a jeho firmu American Century Records valí ze všech stran.

Foto: Lucas Jackson, Reuters

Mick Jagger zpívá na koncertu 12, 12, 12

Olivie Wildeová, známá například z filmů The Words, Rivalové nebo Tron: Legacy 3D, hraje jeho manželku Devon, která byla zvyklá žít jako bývalá modelka bohémským stylem. Richieho krize znamená pro rodinu velkou zátěž a Devon pomalu skolouzává do starých kolejí.

Terence Winter píše scénář a režie se ujme renomovaný Martin Scorsese. Na začátku šlo o nápad Micka Jaggera, který s ním obešel všechny možné televize a producenty, a skončil u HBO a osvědčeného Scorseseho, s kterým už spolupracoval například na hudebním dokumentu Shine a Light. Natáčet se bude v létě 2014.

Reklama

Výběr článků

Načítám