Hlavní obsah

Nová DVD: Jobs 2013, Red 2, Kick-Ass 2 a Pot a krev

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Životopisný film Jobs je příběhem velkého vizionáře a podnikatele. Kromě toho vycházejí tento týden tři akční komedie: hvězdné obsazení v čele s Brucem Willisem zdobí Red 2, Jim Carrey je jednou z hvězd Kick-Ass 2 a Mark Wahlberg vévodí týmu filmu Pot a krev.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 50. týden

Článek

Jobs 2013

Nová DVD

Neobyčejný osud Steva Jobse, výjimečného inovátora a vizionářského podnikatele, kterého nezastavila žádná překážka. Film přináší příběh muže, který svým odhodláním prorazit novou cestu dokázal změnit technologie – a celý svět jednou provždy.

Jobs, USA 2013, životopisný, 122 min., režie: Joshua Michael Stern, hrají: Ashton Kutcher, Ahna O’Reillyová, Josh Gad, Dermot Mulroney a další.

Red 2

Nová DVD

Bývalý agent CIA Frank Moses dává znovu dohromady svůj svérázný tým elitních agentů, aby s jeho pomocí vypátral ztracenou přenosnou jadernou zbraň. Aby uspěl, bude muset odolat hordám zabijáků, teroristů a mocichtivých vládních úředníků, kteří se superzbraně touží zmocnit.

Red 2, USA 2013, akční komedie, 111 min., režie: Dean Parisot, hrají: Bruce Willis, John Malkovich, Anthony Hopkins, Helen Mirrenová a další.

Kick-Ass 2

Nová DVD

Nářez  inspiroval svými šílenými hrdinskými kousky novou vlnu maskovaných bojovníků s nespravedlností, do jejichž čela se postavil drsný Plukovník Pravdoláska. Teď nastal čas, aby se k nim Nářez  znovu připojil. Když tyhle amatérské superhrdiny začne pronásledovat Zuřivec, nyní jako Vyjebávač, před zničením je dokáže zachránit jediná osoba – Zabijačka s nožem v ruce!

Kick-Ass 2, USA 2013, akční komedie, 99 min., režie: Jeff Wadlow, hrají: Aaron Taylor-Johnson, Chloë Grace Moretzová, Christopher Mintz-Plasse, Jim Carrey a další.

Pot a krev

Nová DVD

Ambiciózní parta osobních trenérů se rozhodne splnit si sen. Ale rychle se dostanou do konfliktu se zákonem a celé se to strašně zvrtne. Snímek Pot a krev byl natočen podle skutečných událostí.

Pot a krev, USA 2013, akční komedie, 124 min., režie: Michael Bay, hrají: Mark Wahlberg, Dwayne Johnson, Anthony Mackie, Tony Shalhoub, Ed Harris, Rob Corddry a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám