Hlavní obsah

Browna a Jaggera si zahrají Boseman a Eversman

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dva mladí seriáloví herci dostali šanci zahrát si hudební legendy ve filmu Get On Up. Chadwick Boseman bude Jamesem Brownem a Nick Eversman Mickem Jaggerem.

Foto: Profimedia.cz

Chadwick Boseman

Článek

Převážně seriálový herec Eversman se objevil třeba v Kriminálce Miami, V námořní vyšetřovací službě nebo v seriálu Dr. House. Není slavný, ale Micka Jaggera musel osobně mimořádně zaujmout, protože frontman Rolling Stones se na filmu osobně podílí jako producent. Eversman prý skvěle napodobuje jeho pohyby a je to nadšený muzikant, který umí staré pecky od „stounů”.

Boseman také není velkou hollywoodskou hvězdou a to může být spíše výhodou, protože se má převtělit do reálné osoby a diváci mají uvěřit, že jde o Jamese Browna. Mohli jste ho vidět v seriálech Castle na zabití, Anatomie lži, CSI či Právo a pořádek.

Foto: Profimedia.cz

Nick Eversman

Film o životě Jamese Browna Jagger produkuje společně s Brianem Grazerem, Erikou Hugginsovou a Victorií Pearmanovou.

V dalších rolích uvidíme Violu Davisovou, Dana Aykroyda, Octavii Spencerovou a Craiga Robinsona. Scénář snímku Get On Up napsali Steven Baigelman, Jez Butterworth a John-Henry Butterworth. Režii má Tate Taylor.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám