Hlavní obsah

Jedna postavička ze Simpsonů zemře

Novinky, Stanislav Dvořák

Producent Al Jean prozradil, že jednu postavičku ze seriálu Simpsonovi čeká brzká smrt. Připojí se tak třeba k Maude Flandersové, která Springfield opustila už dávno.

Článek

Al Jean řekl listu The Hollywood Reporter: „Děláme tenhle příběh ze stejného důvodu jako všechny ostatní, myslíme si, že je to dobrý emotivní leitmotiv. Epizoda bude vyrobena tenhle rok, ačkoliv vysílat se může až ve 26. sezóně.”

Jean nechtěl uvést jméno postavičky, ale naznačil, že to bude postava, za kterou už herec, který ji namluvil, dostal cenu Emmy. Tím ale výběr příliš nezúžil. Emmy dostal třeba hlas Leváka Boba (Kelsey Grammer) nebo Princezny Penelopy (Anne Hathawayová), také Homera (Dan Castellaneta), Marge (Julie Kavnerová) i Barta (Nancy Cartwrightová) či Lisy (Yeardley Smithová).

V Simpsonech už zemřelo několik postav, např. Maude Flandersová, žena zbožného Neda, jazzman Bleeding Gums Murphy, kterého milovala Lisa Simpsonová, nebo mafiánský boss Tlustý Tony.

Seriál Simpsonovi vstoupil na televizní obrazovky v roce 1989. V roce 2007 měla premiéru celovečerní komedie Simpsonovi ve filmu. V poslední době se píše více o hádkách mezi herci a producenty než o budoucnosti seriálu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám