Hlavní obsah

Nová DVD: Mocný vládce Oz, Teorie velkého třesku 1. série 3DVD a Terapie láskou

Právo, Věra Míšková

Tento týden vychází akční fantasy Mocný vládce Oz i první série seriálu Teorie velkého třesku. A o tom, jak se dobrat velkého štěstí vypráví romantická komedie Terapie láskou.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

Mocný vládce Oz

Nová DVD

Oscar Diggs je neznámý cirkusový kouzelníček poněkud pochybných mravů, který se dostane do Země Oz, plné barev a života. Oscar má za to, že to je jeho životní šance, dokud nepotká tři čarodějnice. Ty ale nejsou přesvědčené, že právě on je velký Čaroděj, kterého všichni očekávají. Ač nerad, musí Oscar postupně proniknout do potíží, s nimiž se Země Oz a její obyvatelé potýkají, a co nejrychleji zjistit, kdo je hodný a kdo zlý.

Mocný vládce Oz, USA 2013, akční/fantasy, 123 min., Režie: Sam Raimi, hrají: James Franco, Mila Kunisová, Rachel Weiszová, Michelle Williamsová, v českém znění: Martin Písařík, Šárka Vondrová, Zuzana Vejvodová, Irena Máchová, Josef Somr, Igor Chmela a další.

Teorie velkého třesku 1. série 3DVD

Nová DVD

Dva fyzici Leonard a Sheldon rozumí úplně všemu, od nepřekonatelné gravitace černých děr po spletitou strukturu atomů. Jenže když vezmete ty atomy a zformujete z nich ženu, jsou oba vědátoři v koncích. Když se do sousedního bytu přistěhuje Penny, žena se všemi atomy na těch pravých místech, začne se soukromý vesmír pánů Leonarda a Sheldona rozpínat do netušených rozměrů.

Teorie velkého třesku 1. série 3DVD, USA 2007, seriál, 342 min., režie: James Burrows, Bob Koherr, Ted Wass, Andrew D. Weyman, hrají: Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco

Teorie velkého třesku 1. série 3DVD, USA 2007, seriál, 342 min., režie: James Burrows, Bob Koherr, Ted Wass, Andrew D. Weyman, hrají: Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco

Terapie láskou

Nová DVD

Pat Solatano přišel o dům, o práci i o ženu. Po osmi měsících v psychiatrické léčebně se ocitá zpátky u svých rodičů. Pat je odhodlaný změnit svůj život, touží se zbavit negativních nálad a chce se dát znovu dohromady se svou manželkou navzdory možnostem, které jejich odloučení přináší.

Když ale potká Tiffany, záhadnou dívku s kupou vlastních problémů, vše se zkomplikuje. Ani jeden z nich netuší, že mezi nimi vzniká nečekané pouto, které jejich životy naplní neskonalým štěstím.

Terapie láskou, USA 2012, romantická komedie, 119 min., režie: David O. Russell, hrají: Jennifer Lawrencová, Bradley Cooper, Robert De Niro, Chris Tucker, Julia Stilesová a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám