Hlavní obsah

Ozzy Osbourne přiznal, že znovu podlehl drogám a alkoholu

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ozzy Osbourne, zpěvák skupiny Black Sabbath, přiznal, že na delší dobu opět propadl drogám a alkoholu. Prozradil to na svém Facebooku, zprávu přinesl také server rollingstone.com a další média.

Článek

Osbourne uvedl, že během nešťastného období, které trvalo asi osmnáct měsíců až do začátku letošního března, ubližoval svým blízkým.

„Během posledního roku a půl jsem pil a bral drogy. Bylo to pro mě velmi temné období a choval jsem se hrozně k lidem, které mám nejraději – ke své rodině. S radostí ale oznamuji, že jsem už čtyřiačtyřicet dnů střízlivý,“ napsal.

Vyjádřil se také k šířícím se zvěstem, že jeho manželství se Sharon Osbourneovou je ohroženo. Dvojice totiž nebydlí společně. „Abych uvedl věci na pravou míru, Sharon a já se nerozvádíme. Jen se snažím být lepším člověkem. Rád bych se omluvil Sharon, své rodině, přátelům, kolegům z kapely a fanouškům za své šílené chování během tohoto období,“ vysvětlil.

Problémy má řadu let

Již v minulosti Osbourne přiznal, že snaha zvítězit nad návykovými látkami je nejdelším a nejtěžším bojem jeho života. Již několikrát totiž prošel obdobími, kdy svým démonům načisto podlehl.

Osbourneova skupina Black Sabbath nedávno oznámila, že 7. prosince vystoupí v pražské O2 Areně. Předtím svým fanouškům sdělila, že své nejnovější album vydá pod názvem „13“, a to 11. června letošního roku. Kolekce vznikla v Los Angeles pod dohledem producenta Ricka Rubina.

Reklama

Výběr článků

Načítám