Hlavní obsah

Hudební festival zdarma láká studenty

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Akademický rok zahájila v Olomouci první zastávka putovního festivalu t-music Back To School! Skupiny Vypsaná Fixa, Mandrage, Tleskač, Cocotte Minute či Eddie Stoilow navštěvují univerzitní města v Čechách i na Moravě a hrají studentům zdarma.

Foto: Alex Švamberk, Novinky

Tleskač

Článek

Festival se nyní zastaví v Brně (20. 9.) a pak pokračuje do Českých Budějovic (25. 9.), Plzně (27. 9.), Ostravy - nově revitalizované Dolní oblasti Vítkovic (2. 10.) a na závěr do Prahy na Výstaviště (4.10.).

„Kromě muziky je samozřejmě nachystaná i spousta další zábavy – malířský ateliér nebo rychlostudium s t-music Academy. A pozor - místo známek se budou rozdávat slevy! Vstupné se samozřejmě neplatí,“ slibuje Barbora Dušková z agentury Smart Communication.

Foto: Pro Novinky Jan Mottl

Mandrage na festivalu Okoř 2012

Vypsaná Fixa, Eddie Stoilow i Cocotte Minute už novinky ohlásili. Mandrage připravují podzimní turné a zvolna se začíná rýsovat velkolepé turné jarní. Připravují i novou desku.

„Repertoár máme připraven poměrně interesantní, zahrajeme v podstatě to samé, co letos zaujalo již několik desítek tisíc lidí, tedy většinu nové desky a hrst kusů ze dvou desek předchozích. Tedy ano, na Šrouby také dojde. Zajímavostí rovněž může být, že tento (již sám o sobě dost zajímavý) repertoár, zahrajeme v naprosto stejném oděvu, jako využíváme celý rok. Slibujeme jmenovitě kůži, koženku, polyester, pot a za příznivého počasí i nahotu Josefa Bolana,“ uvedli Mandrage.

Festival Back to School:

20. 9. Brno – Komárov

25. 9. České Budějovice – koleje JČU

27. 9. Plzeň – Plaza Open Air

2. 10. Ostrava – Vítkovice, dolní oblast

4. 10. Praha – Výstaviště Holešovice

Tleskač naservíruje svou běžnou koncertní porci z poslední desky Never Die Songs vylepšenou osvědčenými hity z minulých let.

Reklama

Výběr článků

Načítám