Hlavní obsah

Alice Nellis točí film Revival

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herce Bolka Polívku, Miroslava Krobota, Karla Heřmánka, Mariána Geišberga a Vojtu Dyka uvidíme v hlavních rolích nové komedie scenáristky a režisérky Alice Nellis Revival. Do ženských rolí obsadila Zuzanu Bydžovskou, Jenovéfu Bokovou, Lucii Žáčkovou a Janu Hubinskou.

Foto: Dušan Dostál, ČTK

Alice Nellis

Článek

Natáčet se začalo 17. září, pokračovat se bude do konce měsíce a pak v listopadu. Revival je příběhem čtyř muzikantů, jejichž rocková skupina Smoke se za nejasných okolností rozpadla v roce 1972 a kteří se rozhodli pokusit o její velkolepý comeback.

Důvody jsou nejrůznější – peníze, touha po ztracené slávě, touha pomoci kamarádovi, ale také strach z nemohoucnosti, nemoci a smrti. Ale ať už jsou původní pohnutky jakékoli, tito stárnoucí muži znovu začínají hrát a spolu s tím, jak si znovu začínají užívat hudby, kamarádství a života na pódiu (a za ním), mění se i jejich plány a ambice.

„Revival je tragikomedie o stárnutí, rokenrolu a o podvodu, který báječně vyšel tím, že se vůbec nepovedl,“ říká k filmu režisérka. Film vstoupí do kin během roku 2013, producentem je společnost In Film, koproducentem Česká televize a distributorem Bontonfilm.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám