Hlavní obsah

Novácký Gympl chce Prima trumfnout Základkou a talk-show s Bohdalovou

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Seriál Základka nebo talk-show Zrcadlo tvého života s Jiřinou Bohdalovou v roli moderátorky chystá Prima na podzimní večery. Další novinkou je série Obchoďák.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Jiřina Bohdalová a režisér Zdeněk Zelenka

Článek

Základka má podle programového ředitele Petra Vladyky "jednoznačně ambici být komediální záležitostí". A o legraci by se v seriálu ze školního prostředí měli postarat hlavně Bob Klepl a Oldřich Navrátil.

Obchoďák má být letos nejdražším seriálem. "Jedná se o největší investici do vlastní tvorby v historii Primy," sdělil Vladyka. V hlavních rolích uvidíme Terezu Kostkovou, Ondřeje Sokola, Pavla Kříže, Davida Matáska a další. Natáčí se v obchodním centru v Praze za provozu a má být o něco méně vážný než Cesty domů, které letos pokračují novou řadou a jako nová postava se v nich objeví Kateřina Brožová v roli Heleny Šeborové.

Spíše na starší generaci je zaměřen pořad Jiřiny Bohdalové Zrcadlo tvého života. Mezi  hosty, kterým bude klást dotazy, najdeme Karla Gotta, Lucii Bílou nebo třeba i známého lékaře. Každý z hostů byl podle Bohdalové něčím překvapen. Gottovi například našli bývalého mistra, u kterého se kdysi učil v ČKD.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Populární Partička na Primě pokračuje.

Stále oblíbenější je show o vaření Prostřeno!, vysílaná každý všední den v podvečer. Pokračovat budou i zavedené pořady Ano, šéfe, Nikdo není dokonalý, Partička a Česko-Slovensko má talent.

Cool komanda a neohrožené ženy

Na Primě Cool se mohou diváci těšit na přenosy Ligy mistrů UEFA nebo na koprodukční doku-show o vojácích Elitní komanda zblízka s veteránem z několika válek, Američanem Terry Schappertem, v roli moderátora. Na počítačové hry se zaměřuje pořad Re-Play.

Prima Love pak poněkud ubírá ze svého růžového stylu a nechce být jen kanálem telenovel, i když se jich úplně nezříká. Nový směr má podpořit pořad NeohroŽeny, který prý "dá nahlédnout do těžké reality všedního i nevšedního života" svých protagonistek. O problémech extrémně obézních i extrémně vychrtlých a jejich boji s jídlem bude Zhubni, nebo přiber!

Reklama

Výběr článků

Načítám