Hlavní obsah

Charlie Sheen má hrát prezidenta v pokračování Machete

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hollywoodský herec Charlie Sheen jedná o roli amerického prezidenta v pokračování akčního snímku Roberta Rodrigueze, které se má jmenovat Machete Kills. Premiéra bude v roce 2013.

Foto: Profimedia.cz

Charlie Sheen

Článek

Robert Rodriguez napsal na Twitteru, že si vybral Charlieho Sheena na roli prezidenta a dodal "Kdo může být lepší?". Sheenův agent potvrdil listu The Hollywood Reporter jednání o této roli. Také jeho otec, Martin Sheen, si před časem zahrál prezidenta v seriálu West Wing.

Režisér do Machete Kills nalákal i další velké hvězdy - vedle hlavního Dannyho Treja třeba Mela Gibsona, Jessicu Albaovou, Sofii Vergaraovou a Zoe Saldanaovou.

V prvním díle akčního thrilleru/komedie byl bývalý agent Machete (Danny Trejo) nespravedlivě obviněn z vraždy senátora a odhalil síť korupce a podvodů. Drsný chlapík musel očistit své jméno a proti němu stáli Booth (Jeff Fahey), nemilosrdný podnikatel, který má na své výplatní listině slušnou zásobu zabijáků, Von (Don Johnson), šílený strážce hranice, který velí menší armádě, a Santana (Jessica Albaová), imigrační úřednice, která neví, zda se má řídit zákonem či srdcem.

V novém pokračování má americká vláda požádat Macheta, aby zastavil mafii obchodující se zbraněmi. Musí se probojovat Mexikem až k bossovi, který hrozí, že použije supermoderní zbraň umístěnou ve vesmíru. Tyto střely jsou nějak napojeny na bossovo srdce a jediný, kdo umí stroj zkázy zneškodnit, je excentrický obchodník se zbraněmi  Luther Voz, jenž ale nemá na míru žádný zájem.

Scénář si napsal sám Rodriguez. Americký prezident prý měl být původně černý a hrát v Bílém domě basketball, ale autor postavu nakonec přepsal.

Reklama

Výběr článků

Načítám