Hlavní obsah

Nová DVD: Válečný kůň, Den zrady, Jméno růže a Signál

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Drama Stevena Spielberga Válečný kůň je příběhem o vztahu muže a koně za 1. světové války. O tom, že ambice svádí a moc korumpuje, se přesvědčíte ve strhujícím dramatu režiséra a herce George Clooneyho. V edici Největší filmové klenoty vychází adaptace bestselleru Umberta Eca Jméno růže. Komedie Tomáše Řehořka Signál je o dvou malých podvodníčcích na české vesnici.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 24.týden

Článek

Válečný kůň

Nová DVD

Příběh o oddanosti, naději a houževnatosti vychází z broadwayské hry a odehrává se na pozadí 1. světové války. Vypráví o vztahu mezi mladým koňákem Albertem a jeho svěřencem jménem Joey. Když je rozdělí válečné události, sleduje divák dál Joeyho osud, který změní nejen jeho vlastní život, ale i život každého, koho na své cestě potká.

Válečný kůň, USA, 2011 válečný, historický, drama, 140 min., režie: Steven Spielberg, hrají: Jeremy Irvine, David Thewlis, Emily Watsonová, Tom Hiddleston, David Kross, Benedict Cumberbatch, Peter Mullan, a další.

Den zrady

Nová DVD

Den zrady, USA 2011, drama, 100 min., režie: George Clooney, hrají: Ryan Gosling, George Clooney, Marisa Tomei, Evan Rachel Wood, Paul Giamatti, Philip Seymour Hoffman a další.

Jméno růže

Nová DVD

Jméno růže, Itálie, Francie, Německo, 1986, historický, thriller, drama, 113 min., režie: Jean-Jacques Annaud, hrají: Sean Connery, F. Murray Abraham, Christian Slater, Elya Baskin, Michael Lonsdale, William Hickey, Valentina Vargas a další.

Signál

Nová DVD

Signál , ČR 2011, komedie / drama, 115 min., režie: Tomáš Řehořek, hrají: Vojtěch Dyk, Kryštof Hádek, Bolek Polívka, Karel Roden, Kateřina Winterová, Jiří Menzel, Eva Josefíková, Norbert Lichý, Hynek Čermák, Karel Zima a další.

Reklama

Výběr článků

Načítám