Hlavní obsah

Filmové premiéry - Sněhurka a lovec, Tady hlídám já, Muži v černém a Dva dny v New Yorku

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letní česká rodinná komedie o tom, jak vám pes změní život, se jmenuje Tady hlídám já. Sněhurka a lovec je výpravnou dobrodružnou fantasy, která možná paradoxně odpovídá původní verzi bratří Grimmů víc než Disneyho film. Muži v černém jsou opět zde, tentokrát ve 3D. A francouzská rodina vyráží na výlet do spojených států ve filmu Dva dny v New Yorku.

Upoutávka na film Sněhurka a lovec (v kinech od 31.05.2012)Video: Bontonfilm

 
Článek

Sněhurka a lovec

Filmové premiéry

Mocná čarodějnice Ravenna se lstí vetřela do přízně krále prosperující a mocné říše, který z ní záhy udělá královnu a pak zemře. Ravenně ale podle proroctví kouzelného zrcadla stojí ve štěstí nevlastní dcera Sněhurka a posedlost vlastní krásou, kterou by si ráda uchovala navěky. Všechny problémy by vyřešila Sněhurčina smrt, jenže dívka právě uprchla z domácího vězení do Temného lesa, odkud se ještě nikdo živý nevrátil.

Sněhurka totiž není jen tak obyčejná holka a trpaslíci nejsou sice tak roztomilí jako Prófa a Stydlín, zato se umí náramně ohánět se sekyrou a vědí, že se Sněhurkou jim svitla naděje na záchranu temnotou zmítané říše.

Sněhurka a lovec, USA 2012, dobrodružný/fantasy,  Režie: Rupert Sander, hrají:  Charlize Theronová, Kristen Stewartová, Chris Hemsworth, Sam Claflin, Ian McShane, a další.

Tady hlídám já

Upoutávka na film Tady hlídám já (v kinech od 31.05.2012)Video: Bioscop

Úspěšný chemik je donucen vrátit poukazy na svatební cestu do Řecka. Jeho nastávající totiž pořídila svojí hyperaktivní dcerce přes jeho nesouhlas psa. Celá rodina se díky spiknutí holčičky a psa ocitne na prázdninách uprostřed šumavské "divočiny".

Zpočátku vypadá alternativní dovolená idylicky. Veškeré plány ambiciozního otce i starostlivé matky berou postupně za své ve chvíli, když dcerka se psem potkají někoho, kdo jim rozumí. A ten má v penzionu, kde rodina bydlí, své kamarády.

Tady hlídám já, ČR 2012, rodinná komedie, 110 minut, režie: Juraj Šajmovič. hrají :  Veronika Divišová, Jitka Ježková, Vladimír Javorský, Lukáš Vaculík,Simona Stašová, Pavel Nový,Iva Pazderková, Ester Kočičková, Klára Jandová  a další…

Muži v černém

Upoutávka na film Muži v černém 3 (v kinech od 31.05.2012)Video: Falcon

Známí agenti J a K jsou tu opět včas. J během svého patnáctiletého fungování v agentuře Muži v černém viděl spoustu nevysvětlitelných věcí, ale nic - ani mimozemšťané - ho nedokáže tak zmást jako jeho sarkastický tajnůstkářský partner. Ale když je život agenta K i osud planety Země v ohrožení, musí agent J cestovat v čase zpět do minulosti, aby dal vše do pořádku. J zjistí, že existují tajemství vesmíru, o kterých mu K nikdy neřekl. A ona tajemství budou odhalena, když se v minulosti spojí s mladým agentem K, aby zachránil svého partnera, agenturu a budoucnost lidstva.

Muži v černém, USA 2012, akční sci-fi komedie, 104 min, režie: Barry Sonnenfeld, hrají:Will Smith, Josh Brolin, Tommy Lee Jones, Alice Eve, Emma Thompsonová, Lady Gaga a další

Dva dny v New Yorku

Upoutávka na film 2 dny v New Yorku (v kinech od 31.05.2012)Video: EEAP Film Distribution

Mingus se živí jako redaktor a rozhlasový moderátor, jeho francouzská přítelkyně Marion Dupré se pokouší prosadit jako fotografka. Vedou celkem poklidný život ve svém newyorském bytě s nevychovanou kočkou a svými dvěma dětmi z předchozích vztahů – dokud ovšem nepřiletí na návštěvu Marionin žoviální, výstřední tatínek Jeannot) a její nadržená sestra Rose. Dva dny s energickými francouzskými příbuznými stupňuje v peklo na zemi i Rosin nesnesitelný přítel Manu. Vztah Marion a Minguse je vystavený náročné zkoušce. Jak to s nimi dopadne, když Francouzi podnikli invazi do New Yorku?

Dva dny v New Yorku, Francie 2012, romantická komedie, 91 min., režie: Julie Delphyová, hrají: Julie Delphyová, Chris Rock a další.

Reklama

Výběr článků

Načítám