Hlavní obsah

Moderátorka Jana Adámková podala na Nově výpověď

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moderátorka televize Nova Jana Adámková podala ve čtvrtek vedení této televizní stanice výpověď. Důvodem je její nesouhlas se současnými vnitřními změnami ve zpravodajství a jeho celkovým směřováním. Adámková se tak přidává k několika známým tvářím, které Novu opustily.

Článek

Jana Adámková v Nově působila patnáct let, od roku 1997, ať už jako moderátorka relace Počasí nebo hlavní zpravodajské relace Televizní noviny. Během této doby se stala dvakrát Rosničkou roku a získala několik nominací na cenu pro nejoblíbenější tváře Novy ANNO. Podle průzkumu agentury STEM byla v roce 2005 vyhodnocena jako druhá nejoblíbenější moderátorka zpravodajských pořadů v České republice.

Jana Adámková se chce nadále věnovat svým aktivitám v Moderátorské škole D3 a souběžně pracovat na postu ředitelky společnosti Face of New Europe.

Už 23. dubna oznámil svůj odchod moderátor Televizních novin a magazínu Víkend Pavel Dumbrovský.

„Pavel Dumbrovský odchází po vzájemné dohodě," uvedl ředitel PR Novy Lubor Černohlávek. „Dohodli jsme se, že ukončím své angažmá koncem měsíce. Jedno období končí a já doufám, že další začíná,“ komentoval svůj odchod Dumbrovský.

Spekulace o Dumbrovského konci na obrazovce Novy se objevily koncem loňského roku. S ním měla skončit i jeho moderátorská kolegyně Michaela Ochotská. Ta zůstává, hlavní večerní Televizní noviny už moderovat nebude. Diváci ji uvidí v poledních a odpoledních zprávách. Bude je uvádět sama.

Reklama

Výběr článků

Načítám