Hlavní obsah

Seth Rogen je v novém roce na roztrhání - za mámu si vybral Streisandovou

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kanadský komik Seth Rogen je těsně před třicátými narozeninami na vrcholu. Na příští rok připravuje čtyři komedie: The B Team, The Apocalypse, For a Good Time, Call a My Mother's Curse.

Foto: Profimedia.cz

Seth Rogen

Článek

The B Team je Rogenův producentský pokus o "agentskou komedii". Dají se čekat parodické momenty, citáty z Bonda nebo Mission Impossible. Bude v něm sám hrát a současně ho bude produkovat. Nejlepší tajný agent bude ve filmu unesen a k jeho záchraně nastoupí tlupa asistentů, tzv. "nerdů", která má zkušenosti spíše s klávesnicí než s tvrdou akcí.

Komedie o konci světa se jmenuje The Apocalypse. Rogen by ji měl režírovat a z herců se mluví o Jonahu Hillovi nebo Jamesi Francovi. Budou hrát sami sebe a pravděpodobně se dočkáme slušných hlášek a možná i nějakých zombií, pokud se dodrží původní záměr natočit hororovou komedii.

Mohutný potenciál skrývá nápad spojit Rogena s o čtyřicet let starší Barbrou Streisandovou, která bude hrát jeho matku v komedii My Mother’s Curse. Syn se ji bude snažit dát dohromady s bývalou láskou.

A na závěr je tu For a Good Time, Call..., komedie Jamie Travise, kde bude hrát Seth s Justinem Longem, Mimi Rogersovou a Nia Vardalosovou. Kamarádky Lauren a Katie v ní sdílí byt, a protože si potřebují přivydělat, založí si firmu na sex po telefonu.

Seth Rogen se dlouho motal v amerických komediích jako představitel malých roliček, až se definitivně proslavil filmem Zbouchnutá v roce 2007. Od té doby patří k nejobsazovanějším komikům v Hollywoodu. V poslední době hrál ve snímcích Zelený sršeň, 50/50, Paul nebo Bratři z donucení.

Reklama

Výběr článků

Načítám