Hlavní obsah

Management Amy Winehousové chtěl 11 miliónů za vystoupení na Benátské noci

Novinky, ČTK, Lucie Poštolková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Organizátoři festivalu Benátská noc jednali také o vystoupení nedávno zesnulé zpěvačky Amy Winehousové. Jednání ztroskotalo na astronomických finančních požadavcích. Management si řekl o 11 miliónů korun. Informovala o tom za organizátory Benátské noci Johana Turnerová.

Foto: Profimedia.cz

Amy Winehouse

Článek

"Za exkluzivní vystoupení na Benátské noci požadoval management Winehouseové 450 000 eur (11 miliónů korun)," upřesnila Turnerová. Místo ní vystoupí na festivalu americká skupina Dream Theater a německé trio Scooter.

Winehouseové bylo 27 let. V posledních letech bojovala se závislostí na drogách a alkoholu. Policie zatím vede zpěvaččino úmrtí jako nevysvětlené, ale ne jako podezřelé.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Rodina Amy Winehouse se přišla v slzách rozloučit k domu své dceryVideo: Reuters

Příčina úmrtí zatím nebyla stanovena, nezjistila ji ani pitva. Policie nyní čeká na výsledky toxikologických testů, které budou k dispozici do dvou až čtyř týdnů. Zpěvaččin partner během posledních dvou let, filmový režisér Reg Traviss v rozhovoru pro list The Sun popřel, že zemřela v drogovém opojení.

Zpěvačka se podle své matky Janis necítila dobře už den před smrtí, kdy se setkaly. Deník Sunday Mirror matku citoval, že bylo jen otázkou času, kdy její dcera zemře.

Reklama

Související témata:

Související články

Zemřela zpěvačka Amy Winehouse

Sedmadvacetiletá britská zpěvačka Amy Winehouse byla nalezena mrtvá ve svém londýnském bytě. Policie zatím nezná příčinu její smrti, uvedla stanice SkyNews.

Výběr článků

Načítám