Hlavní obsah

Sony se soudí o záběry Jacksona, mají dokázat jeho zdraví

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Soudní bitva, kterou rozpoutala smrt krále popu Michaela Jacksona, se stále zamotává. Společnost Sony Pictures teď bojuje s právníky Jacksonova doktora o záběry ze zkoušek na poslední koncertní sérii. Mají dokázat jeho zdravotní stav.

Foto: Profimedia.cz

Doktor Conrad Murray

Článek

Žaloba chce ukázat, že Jackson byl na záběrech naprosto zdravý, druhá strana doufá, že prokáží opak. Doktor Conrad Murray, který Jacksonovi podal velké množství léků, zatím stále nebyl odsouzen. Soud bude pokračovat v září.

Právníci se neshodnou v tom, jestli mají být hodiny záběrů ze zákulisí ukázány i obhájcům doktora Murrayho. Sony dala soudu stovky stránek dokumentů, které mají zabránit předání materiálu.

Jackson zemřel 25. června 2009 ve věku padesát let a před tím strávil čtyři měsíce zkoušením nové show, která měla být odehrána padesátkrát v londýnské O2 Aréně. Část záběrů z té doby tvoří film This Is It, který loni v kinech velmi slušně vydělával, za první den měl tržby 20 miliónů dolarů a za dva týdny 200 miliónů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám