Hlavní obsah

Na koncertě pro Japonsko se sejdou Sunshine, japonská rockerka i Věra Čáslavská

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V úterý 29. března se sejdou v pražské Lucerně muzikanti, sportovci i další osobnosti, které chtějí pomoci Japonsku při odstraňování následků nedávné katastrofy.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Sunshine

Článek

V Lucerně zahrají kapely Vypsaná fiXa, Už jsme doma, Sunshine, Psí vojáci a uskupení Papaya Paranoia s japonskou rockerkou Yumiko Ishijima. Přidali se i sportovci, kteří mají k Japonsku vztah. Promluví legendární olympionička Věra Čáslavská, brankář Dominik Hašek nebo fotbalista Pavel Horváth. Všichni vystupují bez nároku na honorář.

„I když Japonsko působí velmi hrdě, benefiční Koncert pro Japonsko pro ně bude mít obrovský význam – a to nejen symbolický. Informace o koncertu a záběry z něj poběží na všech významných japonských televizích. Věříme proto, že Češi, kteří mají k Japonsku a Japoncům blízko, přijdou v co nejhojnějším počtu,“ říkají ve shodě Robin Šóen Heřman z Česko-japonské společnosti a Michal Thomes z Ameba Production.

Hudební program doplní také krátké filmy. Program začne v 18 hodin, potrvá až do půlnoci a veškerý výdělek půjde na pomoc postiženým oblastem. Další informace na www.koncertprojaponsko.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám