Hlavní obsah

3D film Žlutá ponorka se režisérovi Forresta Gumpa nedaří natočit

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Studio Disney ukončilo práce na připravovaném 3D filmu Žlutá ponorka, který měl být supermoderní poctou původnímu snímku s hudbou Beatles. Nic ale ještě není definitivně ztraceno, "ponorku" možná koupí jiná společnost.

Článek

Novou Žlutou ponorku připravuje slavný režisér Robert Zemeckis (Forrest Gump) a chtěl by použít všechny písničky Beatles z původního stařičkého filmu. Jenže narůstající rozpočet a také neúspěch při snaze získat k jednání dosud žijící členy Beatles vedl studio k rozhodnutí projekt zrušit.

Zemeckis jej teď pravděpodobně bude chtít prodat někomu jinému. Na filmu pracuje už od léta 2009 a mezi herci, kteří měli namluvit Beatles, jsou např. Cary Elwes, Dean Lennox Kelly, Peter Serafinowicz a Adam Campbell.

Zdroje listu Hollywood Reporter tvrdí, že studio vystrašil také komerční neúspěch Zemeckisova animovaného filmu Mars Needs Moms. Ten stál 150 miliónů dolarů, ale za první víkend, který je považován za zásadní, vydělal v kinech jen 7 miliónů. Může se tak stát největším propadákem v kariéře Roberta Zemeckise, který je jinak naopak velice úspěšným komerčním režisérem.

Mezi jeho divácké hity patří Honba za diamantem, Návrat do budoucnosti nebo Smrt jí sluší. Všechny filmy ovšem blednou před slávou trháku Forrest Gump z roku 1994, který patří k nejúspěšnějším filmům všech dob.

Reklama

Výběr článků

Načítám