Hlavní obsah

Kus betonu s podpisem Michaela Jacksona jde do dražby za 1,76 miliónu korun

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Z pozůstalosti zesnulého zpěváka Michaela Jacksona už se prodalo leccos, ale kousek, který půjde v únoru do dražby v Los Angeles, je jen pro siláky. Pod aukční kladívko se dostane 170 kilogramů vážící kus betonu s otiskem dlaně a nohou popového krále, opatřený rovněž jeho podpisem.

Článek

Předmět označený Broken Heart Stone bude dražit online aukční síň Nate D. Sanders a aukce skončí 15. února.

Betonový monument vznikl v roce 1984, kdy Jackson udělal otisky pro projekt chodníku slávy v Las Vegas, který se ale nikdy neuskutečnil. Objeven tu byl v roce 2006 v hotelu Riviera, kdy ho odkoupil jeden z hostů, jenž ho za nezveřejněnou sumu v roce 2009 prodal nynějšímu vlastníkovi, Andymu Wilsonovi z Kalifornie.

Wilson se shodou okolností s Jacksonem znal a betonový kus koupil ještě s jeho souhlasem. Aukční síň očekává, že se položka prodá za více než 100 tisíc dolarů (asi 1,76 miliónu korun).

Reklama

Související témata:

Související články

Nový Jacksonův singl jde do prodeje

V pondělí se začal oficiálně prodávat první posmrtný singl zesnulého Michaela Jacksona. Písnička Hold My Hand je duet se zpěvákem Akonem, který byl nahraný...

Výběr článků

Načítám