Hlavní obsah

Rockové maškary Kiss se v ČR zastaví dvakrát

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká skupina Kiss, jejíž poznávacím znamením jsou vyplazené jazyky a výrazný make-up, přijede v roce 2010 do ČR. V rámci turné Sonic Boom Over Europe: from the beginning to the Boom zahraje 21. května v ostravské ČEZ Aréně a 23. května v pražské O2 Aréně.

Foto: Tomáš Polívka, ČTK

Členové skupiny Kiss: baskytarista Gene Simmons a sólový kytarista Tommy Thayer

Článek

Kiss vznikli v roce 1973 a zakladatelská dvojice Gene Simmons - Paul Stanley zůstala jádrem kapely dodnes. Na celém světě prodali přes 90 miliónů desek a k jejich nejznámějším hitům patří Detroit Rock City, I Was Made For Lovin' You, Christine Sixteen, Beth, Rock and Roll All Nite nebo Shout It Out Loud.

Jejich velmi jednoduchá hudba se za 36 let vůbec nezměnila, prvky metalu a popu stále doprovází komiksová show, kožené oblečky a pomalované tváře.

Vstupenky do Ostravy budou brzy k dispozici v síti Ticketpro a Eventim, vstupenky do Prahy na prodejních místech Sazky. Ceny se pohybují mezi 990-1290 Kč.

Reklama

Výběr článků

Načítám