Hlavní obsah

V Partii na Primě nahradí Petra Šimůnka Milan Šíma

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od září změní TV Prima moderátora diskuzního pořadu Partie. Místo Petra Šimůnka, který tam působil od roku 1998, nastoupí novinář Milan Šíma.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Prezident Václav Klaus a moderátor Petr Šimůnek v pořadu Nedělní partie

Článek

„Petr Šimůnek nasadil laťku v Partii vysoko. Jsem proto rád, že pomyslné žezlo přebírá tak zkušený moderátor a novinář jako je Milan Šíma,“ řekl Marek Singer, generální ředitel televize Prima.

„Jeho pozitivní přístup a zkušenosti s interaktivními médii nám dají příležitost oslovit nové diváky. Proto se možnost oslovit hosty Partie i jejího moderátora objeví třeba i na síti Facebook,“ uzavřel Singer.

Šíma na Primě už jednou pracoval v devadesátých letech, kdy připravoval publicistické pořady Akta a Duel. „Těší mě, že televize Prima oslovila právě mne a  rád jsem tuto nabídku přijal,“ uvedl Šíma.

Šíma je zkušeným novinářem a moderátorem, který se proslavil v České televizi např. pořadem Bez obalu. Pracoval také v Událostech a komentářích, Aréně a v Naostro. Publikuje také rozhovory v různých časopisech a vydal je  knižně. Šímu diváci poprvé uvidí na obrazovkách Televize Prima v neděli 6. 9. v 11.00 hodin.

Petr Šimůnek chtěl s moderováním Partie skončit už delší dobu. TV Prima s ním však jedná o další spolupráci.

Reklama

Výběr článků

Načítám