Hlavní obsah

TV Barrandov sází na Saudka, Bubílkovou a klasické české filmy

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Nová celoplošná digitální TV Barrandov, která začne vysílat v neděli 11. ledna 2009 v 11.01 hod velkým zábavným programem, chce divákům nabídnout jako své největší hity talkshow kontroverzního fotografa Jana Saudka a jeho partnerky Pavly Hodkové, politickou Bubu show se Zuzanou Bubílkovou a české filmové pátky s klasickými snímky jako jsou Všichni dobří rodáci nebo Lásky jedné plavovlásky.

Foto: Petr Horník, Právo

Vím, že jsem recyklovaná snad všemi televizemi kromě Primy, tam mě nechtěji, řekla Bubílková na čtvrteční tiskové konferenci (vpravo Jan Saudek).

Článek

V pátek večer plánuje digitální televize vysílat i Bubu show aneb Konečně bez cenzury se Zuzanou Bubílkovou. „Vím, že jsem recyklovaná snad všemi televizemi kromě Primy, tam mě nechtěji,“ šokovala Bubílková na čtvrteční tiskové konferenci.

Posteskla si nad svým odchodem z České televize. „Už mně lezlo na nervy, že můj pořad musí být laskavá satira. Když jsem se zeptala programové ředitelky ČT Kateřiny Fričové, co je to laskavá satira, tak mi řekla, že si to mám přebrat sama,“ prohlásila Bubílková.

Televize nabídne i nové tváře. V Koko TV se každou sobotu večer představí skupina protagonistů úspěšné série HBO Na stojáka v čele s Milošem Knorem. Stanice má i svého „rosničkáře“. Moderátor zralého věku Miloš Čížek a jeho Jak bude? se objeví na obrazovce několikrát za den.

Novinkou bude i 90 minut, živé vysílání každý podvečer od pondělí do pátku, kde moderátoři Marek Vítek, Petra Slancová a Petr Libický budou probírat a komentovat události uplynulého dne v české společnosti. TV Barrandov točí sitkom Ivana Mládka Cyranův ostrov a ve spolupráci se slovenskou JOJ policejní seriál Profesionálové. TV Barrandov bude dostupná přes set top box, na kabelové televizi, satelitu a IPTV.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám