Hlavní obsah

V neděli přijedou Simply Red

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britská pop-soulová kapela Simply Red se vrací do Česka. Vystoupí 24. května v pražské O2 Aréně, oznámila na svých internetových stránkách.

Článek

Simply Red už slaví 25 let své existence a kromě vydání výběru největších hitů chystají světové turné. Začlo v únoru 2009 v Austrálii a bude pokračovat v Jižní i Severní Americe a v Evropě.

Simply Red jsou slavní již od osmdesátých let minulého století a jejich frontmanem je stále výrazný zpěvák Mick Hucknall. K jejich nejslavnějším hitům patří coververze If You Don´t Know Me By Now (originál Harold Melvin), kterou do svého repertoáru zařadil také zpěvák Seal, nebo písně Stars a Holding Back the Years.

V dubnu 2007 vydali zdařilé studiové album Stay (recenze zde). Hucknall, který uvažoval o konci skupiny a sólové kariéře, si to zjevně rozmyslel. Ačkoliv má Simply Red svůj komerční vrchol již za sebou, stále ještě jde o jméno, které může vyprodávat stadióny. Simply Red v Praze vystupovali poprvé v roce 2005.  

Poslechněte si celé písničky zde.

Reklama

Výběr článků

Načítám