Hlavní obsah

Český slavík letos vyhlásí i nejpopulárnějšího slovenského interpreta

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve středu 1. října začíná hlasování v tradiční anketě o nejpopulárnější české zpěváky, zpěvačky a skupiny. Novinkou tohoto roku je kategorie Slavíci bez hranic o nejpopulárnějšího slovenského interpreta. Výsledky budou vyhlášeny v přímém přenosu na Nově 13. prosince 2008.

Článek

Organizátoři na středeční tiskové konferenci uvedli, že je ke vzniku nové kategorie inspirovali samotní hlasující, kteří každý rok tvrdošíjně posílají hlasy slovenským zpěvákům, přestože je známo, že pravidla ankerty neumožňují dávat hlasy cizincům.

Další novinkou je soutěž Rádia Impuls o nejoblíbenější českou píseň posluchačů, jejíž vítěz bude vyhlášen také v přímém přenosu 13. prosince. Na výběr budou jen tři písně. "Na základě testování posluchačů uděláme předvýběr, tak zjistíme tři nejoblíbenější písničky," vysvětlil Jan Hanousek z Rádia Impuls.

Závěrečný galavečer bude moderovat Miloš Pokorný a Roman Ondráček. Účast zahraničního hosta zatím není jistá. "O hostovi jednáme, pokud se nenajde skutečná hvězda, tak od této myšlenky odstoupíme," uvedli organizátoři ankety.

Hlasovat lze jako vždy formou SMS, přičemž z každého čísla lze poslat jen jeden hlas, a také na internetu na adrese www.slavik.seznam.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám