Hlavní obsah

Zpravodajská televize Z1 představila moderátory

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Generální ředitel nové digitální zpravodajské televize Z1 Martin Mrnka představil v pondělí 12členný moderátorský tým zpravodajství a publicistiky této nové televize. Nechybí v něm známá jména jako Martin Severa nebo Martina Kociánová.

Článek

Z1 začne vysílat na přelomu května a června, bude dostupná na satelitu, pravděpodobně v kabelech a prostřednictvím set top boxů v Praze, Brně, Ostravě. Nabídne zprávy každou půlhodinu a mezi nimi publicistiku, dokumenty a magazíny.

Mezi moderátory nové televize patří např. Vladimír Kroc, Renáta Dlouhá, Martin Severa, Martina Kociánová, Karolína Dubová, Jan Němec, Veronika Sedláčková, Aneta Snopová, Naděžda Hábová.

Od května začíná také televize Sport 5 

Televize Sport 5 začne vysílat na satelitu Astra, zatím volně a nekódovaně, v pátek 2. května. „Bude zaměřena na automobilový a motoristický sport,“ uvedl člen představenstva Sport 5 a. s. Antonín Charouz.

Program nabídne kromě živých přenosů a záznamů (např. DTM, Formule 3) také dopravní zpravodajství z celé České republiky, magazíny o bezpečnosti jízdy, publicistiku i nabídky autobazarů. Vysílání stanice poběží zatím v čase od 12 do 23 hodin, o víkendech od 7 hodin. Od 1. září plánuje stanice ostrý start. Sport 5 bude postupně dostupný i v kabelových televizích a v systémech IPTV.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám