Hlavní obsah

Zpěvák Pavel Bobek zkolaboval, je v nemocnici

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zpěvák Pavel Bobek je v nemocnici. V sobotu zkolaboval a záchranná služba ho převezla do vojenské nemocnice v Praze Střešovicích. Informovalo o tom rádio Impuls. Lékaři jej vyšetřují. Podle mluvčí nemocnice Ivy Ruskovské nejsou Bobkovy zdravotní problémy vážné.

Článek

"Pavel Bobek byl převezen do nemocnice záchrannou službou. Byl u něj diagnostikován kolaps prostý, jeho stav není vážný," řekla Novinkám Ruskovská.

Sedmdesátiletý umělec se před dvěma lety léčil s vážnou nemocí, několik dní byl dokonce v umělém spánku. Tehdy mu praskl vřed na dvanácterníku a přestaly mu fungovat některé vnitřní orgány.

Po probuzení z umělého spánku ztratil hlasový rozsah. Po nemoci se ale zotavil a nyní opět koncertuje.

Bobkovým posledním řadovým studiovým albem je titul z roku 2005 Muž, který nikdy nebyl in. V nedávné době zpěvák vydal antologii svých hitů a hostoval na albu Druhé trávy s do češtiny přebásněnými písněmi Boba Dylana. Na koncertech ho doprovázejí muzikanti z Druhé trávy a AG Fleku. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám