Hlavní obsah

Třikrát nominovaná Winehousová na ceny MTV nepřijde

Novinky, CNN, BBC, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britská soulová hvězda Amy Winehousová měla být s trojnásobnou nominací jednou z hvězd letošních cen MTV. Měla tam naživo vystupovat, ale podle informací serverů CNN a BBC se nedostaví. Winehousová má vážné problémy s alkoholem a pravděpodobně trpí i poruchou přijímání potravy.

Článek

Otec zpěvačky BBC řekl, že na tom dcera fyzicky není nejlépe, ale její život není v bezprostředním ohrožení. "Hodně zhubla, ale na té poruše se zapracovalo," dodal. 

Amy Winehousová je považována za britský objev roku. Zatím vydala dvě desky a jejím největším hitem je skladba Rehab (léčebna). Kvůli svým neustálým zdravotním potížím nedávno zrušila turné po Americe. Již dříve nečekaně zrušila vystoupení s Rolling Stones v Německu. Odvolává se na vyčerpání, její hospitalizace ale zřejmě má vážnější důvody.

Tisková mluvčí zpěvačky Tracy Millerová minulý týden řekla, že jí bylo doporučeno odložit turné na příští rok. Do té doby má Amy odpočívat a věnovat se svému zdraví.

Winehousová je jednou z mála evropských zpěvaček, které prorazily v Americe. Její druhá deska Back to Black sklidila dobré kritiky. Na ceny MTV byla nominována ve třech kategoriích - nejlepší zpěvačka, nejlepší nováček a nejlepší videoklip.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám