Hlavní obsah

Nová CD - Beastie Boys, Sinéad O'Connor i Kelly Clarkson

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden se dočkali fanoušci Beastie Boys, kteří přicházejí s instrumentální deskou Mix-Up, zajímavý dvoudiskový projekt Theology připravila Sinéad O'Connorová a s novinkou také přechází vítězka soutěže American Idol Kelly Clarksonová.

Článek

Beastie Boys: Mix-Up

Newyorská parta Beastie Boys dala dohromady své sedmé studiové album Mix-Up. Od všech předchozích se liší tím, že je celé instrumentální, Diamond, Horovitz a Yaunch se totiž vrátili k bubnům, kytaře a base. Do studia si ještě přizvali klávesistu Money Marka a perkusionistu Alfreda Oritze, aby spolu natočili dvanáct zbrusu nových tracků. Deska The Mix-Up je součástí třífázového plánu skupiny. První fáze je právě na pultech obchodů, druhou fází by mělo být stejné album s DVD s bonusovým diskem, remixy a vokálními verzemi tracků a třetí fáze bude v první polovině roku 2008 zbrusu nové klasické vokální album.

Emi/Virgin 

Sinéad O'Connor: Theology

Irská rebelka Sinéad O'Connorová přichází s osmým studiovým albem Theology, jehož prostřednictvím se rozhodla bojovat proti zlu, které nás obklopuje. Na albu najdete deset skladeb, většina jich je autorská vyjma coververze I Don't Know How To Love Him z muzikálu Jesus Christ Superstar. Album je dvoudiskové, přičemž oba disky obsahují stejné písně, které se liší podáním. Na Dublin Session najdete akustické verze, na London Session pak písně s doprovodem kapely.

Panther/Import 

Kelly Clarkson: My December

Raketovou kariéru mladé Američanky Kelly Clarksonové odstartovalo vítězství v první řadě americké verze soutěže American Idol, které následovaly dvě ceny Grammy. Na svém kontě má Kelly Clarkson alba Thankful a Breakaway, které nyní doplní novinka My December. Kelly také výrazně spolupracovala na vzniku alba, napsala si sama většinu písniček a na ostatních se autorsky podílela. Pilotní singl z alba se jmenuje Never Again. 

Sony BMG

Bravery: Sun and the Moon

Newyorskou kytarovku The Bravery jste pravděpodobně zaregistrovali při loňském koncertu Depeche Mode v Praze, kterým předskakovali. Nyní se hlásí o slovo se svým druhým albem The Sun And The Moon, na kterém najdete i skvělý singl Time Won't Let Me Go. Album produkoval Brendanem O´Brien (Pearl Jam, Bob Dylan, Rage Against The Machine, Audioslave).

Universal Music 

Kelly Rowland: Ms. Kelly

Kelly Rowlandovou znají nejen fanouškové dívčí skupiny Destiny´s Child. V roce 2002 vyšlo její první sólové album nazvané Simply Deep. Nyní přichází čokoládová kráska s novinkou Ms. Kelly, na které pracovala s prvotřídními producenty, včetně Scotta Storche, Rockwildera, Seana Garretta a mnoha dalšími. Jako hosté se na albu objeví Eve a Snoope Dogg.

Sony BMG

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám