Hlavní obsah

Al Capone se opět střetne s Neúplatnými

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Filmoví fandové si určitě vzpomenou na brilantní gangsterku The Untouchables - Neúplatní od Briana De Palmy. Hollywood se teď k tématu vrací a snímek se bude jmenovat The Untouchables: Capone Rising.

Článek

Nový film se má odehrávat dříve, než začal první příběh. V původním filmu hráli Kevin Costner, Sean Connery, Charles Martin Smith, Andy García či Robert De Niro, obsazení Capone Rising zatím není jisté. Podle posledních zpráv serveru Variety byl režisérovým kanditátem číslo jedna na roli Al Capona Nicolas Cage, ten ale nemá čas.

Film připravuje studio Paramount, které slavilo v roce 1987 úspěchy s prvním dílem. Ten je vysoko hodnocen na většině filmových serverů. Slavná je např. scéna se střílením na schodišti, o čemž svědčí i fakt, že se stala předmětem parodie.

Film Capone Rising bude sledovat mladého Capona na cestě k ovládnutí podsvětí. Mafián se poprvé setká s policistou Jimmy Malonem, který přísahá, že ho dostane za mříže. Původně ho ztvárnil Sean Connery, nyní se hovoří o Gerardu Butlerovi.

Reklama

Výběr článků

Načítám