Hlavní obsah

Hugh Grant chce vydat svůj román jedině anonymně

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herec Hugh Grant pracuje na románu, který označuje jako "temný" a "zneklidňující". Rozhodl se, že ho pošle vydavatelům k posouzení bez podpisu, protože je mu jasné, že s jeho jménem na obalu by vydali cokoliv.

Článek

Jak uvedl server Femalefirst.co.uk, kniha ještě zdaleka není hotová a vydání je v nedohlednu. Přesto je herec už rozhodnut, že použije pseudonym.  

"Až to dokončím, pošlu text vydavateli anonymně, aby byl posouzen objektivně. Víte, jak to u vydavatelů chodí, ne? Mohl bych opsat zlaté stránky a stejně by to vydali, protože jsem celebrita," míní Grant a dodává, že počítá i s možností, že mu rukopis odmítne "nějaký 21letý redaktor".

Šestačtyřicetiletý Grant se proslavil rolemi ve filmech Čtyři svatby a jeden pohřeb, Notting Hill, Láska nebeská a v neposlední řadě v superúspěšných romantických komediích o Bridget Jonesové. V těchto dnech běží v kinech jeho film Hudbu složil, slova napsal.

Reklama

Výběr článků

Načítám