Hlavní obsah

Osbourne i Clinton tleskali Eltonu Johnovi, slavícímu na pódiu šedesátku

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Triumfální koncert před 20 000 lidmi odehrál v New Yorku popový gigant Elton John, který slaví šedesátileté narozeniny. Show se konala symbolicky v Madison Square Garden, kde si v roce 1974 naposledy zazpíval společně s Johnem Lennonem.

Článek

Na narozeninový koncert se dostavili např. bývalý prezident USA Bill Clinton, rocker Ozzy Osbourne, modelka Elizabeth Hurleyová, herec Pierce Brosnan, zpěvák Robbie Williams a řada dalších celebrit. 

Bill Clinton se chopil mikrofonu a uvítal Eltona Johna v "klubu šedesátiletých". Jeho hudbu prý miluje. "Připomíná mi, že nám pořád zbývá trochu mládí," dodal.

"Hrál jsem v Madison Square Garden devětapadesátkrát a jediné místo, kde chci být na své šedesátiny, je New York," potěšil Elton Newyorčany. Po koncertě následovala velká soukromá party na Manhattanu.

Rocket Man drží laťku stále vysoko

Elton John patří k nejvytrvalejším popovým "dinosaurům", začínal už v šedesátých letech hraním na klavír po londýnských hospodách. Největší vzestup zažil v sedmdesátých letech, ale ani jeho nové nahrávky nemají sestupnou tendenci. 

Svět popu obohatil o řadu prvotřídních hitů: Your song, Sorry Seems to Be the Hardest Word, Rocket Man, Candle in the Wind, Tiny Dancer,  Sacrifice a další. K šedesátinám mu vychází luxusní balíček obsahující CD a DVD pod názvem Rocket Man - The Definitive Hits.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám