Hlavní obsah

V Ostravě začal Andělský týden

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA

Slavnostní předávání hudebních cen Akademie populární hudby Anděl Allianz 2006 se uskuteční v ostravské ČEZ Aréně v sobotu 17. března ve 20 hodin. Severomoravská metropole ale začala akcí žít už minulý víkend.

Článek

V sobotu začal hudební Andělský týden, který v ostravských klubech představí několik nominovaných skupin ze žánrových kategorií a ve svém závěru se pokusí o zápis do Guinessovy knihy rekordů.

"V pátek večer proběhnou Andělské koncerty ve 135 klubech v Čechách a na Moravě. Vystoupí na nich 179 kapel a 45 dýdžejů. Počet účastníků nám ale stále roste. Tato akce bude zapsána do České knihy rekordů, odkud bude nabídnuta ústředí Guinessovy knihy rekordů, jestli by měli zájem o zápis," vysvětlil Právu Radek Bubeníček z pořádající agentury Petarda Production, která vyhlášení cen Akademie populární hudby pořádá.

Ve středu zahraje v Parníku Hoochie Coochie Band, jeden z nominovaných v kategorii Jazz & Blues. V klubu Fabric vystoupí Anna K a v Templ klubu skupiny Narvan a Naked Floor. Vyhlášení žánrových cen proběhne ve čtvrtek v klubu Boomerang. Hostem večera bude skupina Gothart.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám