Hlavní obsah

Hapka: Superstar jsem neviděl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skladatel a zpěvák Petr Hapka odpovídal na všetečné otázky čtenářů na chatu Novinek. Mimojiné prozradil, že vůbec nepoužívá počítač a nikdy neviděl Superstar.

Článek

Hned na začátku Petr Hapka varoval, že si s internetem nerozumí a vůbec nemá počítač. Mnoho otázek se točilo kolem Superstar, ale Hapka nemohl odpovědět, protože se na ni nedívá. "To je spíše otázka pro Horáčka," napsal  nakonec. 

Také zmínil, že raději skládá, než zpívá a s inspirací nemá problém, protože "je jak rostlina, která vždycky najde vodu. Protože krása je kolem nás všude." Pochválil všechny své spolupracovníky z nové desky a obzvláště Janu Kirschner, o které napsal, že bude možná novou Hanou Hegerovou.

Co Hapku opravdu nezaujalo, byly otázky na politiku. O Paroubkovi si nemyslí "nic" a na otázku, jak se dívá na politiku v naší zemi, odepsal: "Mám na očích klapky a ještě hlavu otočenou dozadu."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám