Hlavní obsah

Zvrhlík osahával ženy v centru Ostravy. Policisté hledají oběti

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Policie hledá poškozené ženy, které podle nich v prosinci osahával jednapadesátiletý muž v centru Ostravy. Jeho totožnost policisté znají, ale potřebují výpovědi obětí.

BEZ KOMENTÁŘE: Ostravští policisté hledají oběti zvrhlíkaVideo: Policie ČR

 
Článek

Na muže, který ženy osahával 8. prosince večer, přišli policisté díky kamerovému systému městské policie, který jeho činy zaznamenal. „Muž opakovaně v centru Ostravy obtěžoval ženy osaháváním,“ informovala policejní mluvčí Eva Michalíková.

Auto u Ostravy vjelo do kanálu a narazilo do stromu, jeden mrtvý

Krimi

Dodala, že strážníci muže ztotožnili a včetně kamerového záznamu předali policistům. „Ti zjistili, že se jedná o jim známého recidivistu z Ostravy. Do současné doby se však nepodařilo poškozené ženy ztotožnit. Není vyloučeno, že obětí může být více,“ upozornila s tím, že policisté proto žádají veřejnost o pomoc při zjištění totožnosti poškozených žen.

Řidič ve vysoké rychlosti nevybral kruhový objezd a otočil auto na střechu

Krimi

„Především žádáme samotné ženy, aby se obrátily na linku 158, případně na nejbližší policejní služebnu,“ dodala Michalíková.

Reklama

Výběr článků

Načítám