Hlavní obsah

Auto u Ostravy vjelo do kanálu a narazilo do stromu, jeden mrtvý

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tragická nehoda se stala ve čtvrtek odpoledne na silnici D56 u Ostravy. Čtyřiadvacetiletý řidič byl těžce zraněn, jeho o čtyři roky starší spolujezdec zemřel, sdělila mluvčí policie Pavla Jiroušková.

Foto: Luděk Fiala, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Vůz značky Suzuji nedaleko přemostění na městskou část Nová Bělá vjel po 13.00 z neznámých důvodů mimo vozovku do odvodňovacího kanálu. Auto bylo podle Jirouškové z odvodňovacího kanálu odmrštěno zpátky na vozovku.

„Následně ve smyku přejel automobil vpravo mimo vozovku a narazil do stromu. V důsledku nárazu došlo k těžkému zranění řidiče a také jeho 28letého spolujezdce, kterého desítky minut resuscitovali svědci, hasiči a zdravotníci, ale který bohužel svým zraněním na místě podlehl,“ uvedla mluvčí. Dechová zkouška nebyla u řidiče možná kvůli jeho zraněním.

Na místě zasahovali hasiči, kteří pomáhali zdravotníkům při resuscitaci. „Poté asistovali při nakládání havarovaného automobilu na odtah a uklidili komunikaci,“ doplnil mluvčí hasičů Jakub Kozák.

Reklama

Výběr článků

Načítám