Hlavní obsah

Zpěváka Tomáše Savku napadli neznámí útočníci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

STARÉ SEDLO

Zpěváka ze Superstar a rodící se muzikálovou hvězdu Tomáše Savku napadli na silvestrovské zábavě ve Starém Sedle na Sokolovsku neznámí útočníci. Mladíka, který pochází z nedalekého Horního Slavkova, prohodili skleněnou výplní dveří a údajně na něj vytáhli i nůž.

Foto: Josef Zajíc

Opava 30.9.2017 Stříbrné jezero. MTB Cross Breda & Weinstein . Start děvčat. A hned klacky...

Článek

Dvacetiletý Savka, který byl ošetřen pouze ambulantně v sokolovské nemocnici, má nyní 15 stehů na tváři, rozbitou hlavu na temeni a pořezanou kůži na lopatkách. Řekl to zpěvákův manažer Jiří Pokorný.

"K incidentu tam došlo, účastníkem byl skutečně pan Savka a další lidé, to je vše, co vám mohu říci. Celá věc je v šetření," řekl operační důstojník okresní policie Sokolov. "Tomáš chtěl strávit Silvestra jako každý rok se svými kamarády na chatě poblíž Starého Sedla. Chtěl dělat, to co dělal normálně, když ještě nebyl známý," uvedl manažer, který napadení chápe jako daň ze slávy.

"Už u mě byl, není to příjemný pohled. Nevím, co si o tom mám myslet, ale obraťte se na manažera," uvedla Tomášova matka. Savka přijel na chatu za kamarády 31. prosince večer. Skupinka se dohodla, že se pojede pobavit na zábavu, Tomášovo modré Volvo nechají před restaurací a půjdou zpět na chatu pěšky.

Pořezaný Savka se sám odvezl do nemocnice

"Útočníci nejprve Tomášovi propíchali na autě gumy a pak ho vytáhli před hospodu, kde ho prohodili skleněnou výplní," uvedl Pokorný. Poté se všichni rozprchli. Sanitku nikdo nezavolal, a tak se Tomáš odvezl v půjčeném voze do šest kilometrů vzdálené sokolovské nemocnice sám. Tam ho ošetřili a druhý den Savku manažer dopravil do vinohradské nemocnice v Praze.

Podle Pokorného má Savka 15 nebo 16 stehů na tváři, jednu řeznou deseticentimetrovou ránu na pravé lopatce, na levé má vytržený kus kůže a na temeni hlavy pět stehů. Na sokolovskou policii zašel Savka hned po ošetření v nemocnici. "V úterý má jít znovu k výslechu. Žádného z pachatelů nezná," dodal Pokorný.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám