Hlavní obsah

Zloděj v Ostravě během pár týdnů vykradl 90 aut

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Asi devět desítek aut vykradl v uplynulých týdnech v Ostravě podle policie 27letý recidivista. S krádežemi začal krátce po propuštění z vězení, teď mu hrozí, že se tam zase vrátí. V trestním rejstříku má už deset záznamů.

Zloděj v Ostravě vykrádá auta Video: Policie ČR

 
Článek

O odhalení dosud nebývalé série vloupání do zaparkovaných vozidel informovala v úterý mluvčí policie Eva Michalíková. Škoda dosahuje 650 tisíc korun.

Z garáže na Plzeňsku zmizely historické motocykly

Krimi

S krádežemi začal muž loni v prosinci v městských částech Poruba a Svinov. „Jeho teritorium se postupně začalo rozšiřovat a svou trestnou činnost měl páchat napříč celou Ostravou. Byly dny, kdy policisté zadokumentovali i během jedné noci větší počet poškozených aut a škoda se postupně navyšovala,“ sdělila mluvčí.

Za výbuchem domu v Ostravě je zřejmě varna drog. Policie má podezřelého

Krimi

Způsob provedení byl vždy stejný. Za použití nářadí rozbil muž skleněnou výplň okénka a vnikl do vnitřních prostor, kde bral vše, co tam lidé nechali: alkohol, peněženky s doklady a penězi, ale třeba také mobilní telefon, notebook či tablet.

Soud již rozhodl o vzetí mladíka do vazby. „Obviněný muž se ke svému jednání z větší části doznal,“ dodala mluvčí. Obviněnému hrozí až osm let vězení.

Foto: Policie ČR

Vykradené auto

Foto: Policie ČR

Vykradené auto

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám